BLA BLA: A CONVERSATIONAL CORNER WITH THE GLAMORA WALLCOVERING

Genoa - 2017

Residences

PROJECT
Bianchi e Bosoni Architetti associati
PRODUCTS
BLA BLA

The Wallcovering Project

The scene, a completely renovated apartment a little way from the centre of Genoa. The protagonists: the Bianchi e Bosoni architetti associati studio and Glamora. Resulting from this encounter is the choice of the Bla-Bla wallcovering, to complete and lend a personal touch to the dining room. A subject that becomes a harmonious element of the restyling project, without standing out as the predominant element but enhancing the environment with personality, in a setting where grey and black are the dominant shades, together with the lightness of the wooden floor. The understanding between the designers and Glamora thus gives rise to a welcoming space, where good-humoured warmth and the pleasure of conversation meet the refined minimalism of contemporary design.